Μασελάκι

Η Μέθοδος Invisalign

Μια νέα σημαντική ανακάλυψη στον κόσμο των ορθοδοντικών αγκυλίων είναι το Invisalign. Θέλετε τα δόντια ισια αλλά μισείτε την όψη των παραδοσιακών αγκυλίων; Εάν σκέφτεσται τα αγκύλια σαν λύση θεραπείας λόγω των συνωστησμένων ή ευρέως χωρισμένων με διαστήματα δοντιών, ένα σταθρωειδή η μια βαθειά ή ανοιχτή δήξη, τότε το Invisalign μπορεί να είναι για σας.

Το Invisalign αποτελείται από μια σειρά επί παραγγελία αόρατων ναρθηκών που εγκαθιστανται στα δόντια σας. Κάθε σύνολο φοριέται δύο εβδομάδες, και μια κανονική πορεία της θεραπείας διαρκεί περίπου ένα έτος. Δεν υπάρχει καμία ρητίνη, σύρμα ή εξόγκωμα στα δόντια σας.

Το Invisalign είναι ομαλό, σαφές, και δεν θα ενοχλήσει το στόμα σας. Οι νάρθηκες μπορούν να αφαιρεθούν όποτε εσείς τρώτε, πίνετε, βουρτσίζετε τα δόντια σας, ή παρευρείσκεστε σε ένα κοινωνικό γεγονός. Κανένας δεν θα παρατηρήσει ότι τους φοράτε και είναι εξίσου αποτελεσματικοί για οποιονδήποτε μπορεί να χρειαστεί τα παραδοσιακά σιδεράκια σαν εναλλακτική μέθοδο θεραπείας.

Το Invisalign όχι μόνο ισιώνει τα δόντια σας και σας δίνει το χαμόγελο που έχετε θελήσει πάντα, αλλά οι νάρθηκες προάγουν την υγεία των ούλων, βελτιώνουν το μάσημα και την ομιλία, και μειώνουν την πίεση στα δόντια και στις γνάθους.

Οι ασθενείς έχουν αναφέρει ότι το Invisalign είναι καταλληλότερο επίσης: γιατί καμία τροφή δεν μένει κολλημένη στα παραδοσιακά αγκύλια, κανένα χαλαρό σύρμα να ενοχλεί, και οι νάρθηκες είναι τόσο άνετοι σαν να μην φορούν οι ασθενείς τίποτα.

“Πάνω από 500.000 άνθρωποι έχουν δει τα οφέλη Invisalign. Είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί στους ενηλίκους που χρειάζονται πιο ίσια δόντια και πιο αρμονικό χαμόγελο, και έχουν φορέσει τα παραδοσιακά σιδεράκια νωρίτερα στη ζωή.”

About the Author

Leave a Reply

You may also like these