συνεργάτες

γνωριστε την ομαδα μασ

Eξειδικευμένοι στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων με την τεχνική ελάχιστης επέμβασης

Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το 1989.
Το 2002 έλαβε στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης το Certificate Laser Therapy in Dentistry από τον καθηγητή κ. Γεώργιο Ρωμανό.
Το ίδιο έτος παρακολούθησε μαθήματα Ενδοδοντίας, Εμφυτευματολογίας και Αισθητικής Οδοντιατρικής, σε συνάντηση της Αμερικανικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας στη Νέα Ορλεάνη .
Το 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα Laser στην κλινική του Πανεπιστήμιου της Βιέννης, απ’ όπου έλαβε το πτυχίο Master της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας ενδοστοματικών εφαρμογών Laser υπό του προέδρου της, καθηγητού κ. Andrea Moritz.
Το 2007 στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης τελείωσε επιτυχώς το διετές πρόγραμμα (C.D.E.P) Εμφυτευματολογίας και στοματικής αποκατάστασης.
Είναι μέλος της Παγκόσμιας και της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοστοματικών Εφαρμογών Laser.
Έχει παρακολουθήσει διάφορα επιστημονικά συνέδρια, σε μερικά από τα οποία συμμετείχε ως ομιλητής, παρουσιάζοντας δικές του επιστημονικές και κλινικές εργασίες.

Πέτρος Ξανθάκης

Ο Πέτρος Ξανθάκης εισήχθηκε και σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 1989.
Παρακολούθησε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα με περιεχόμενο «Ακτινοπροστασία – Ακτινοτεχνική – Ακτινοδιαγνωστική» στην κλινική Διαγνωστικής και Ακτινολογίας στόματος της Οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια γενικής οδοντιατρικής και εμφυτευματολογίας. Από το 2006 ασχολείται με την οδοντοστοματική αποκατάσταση με εμφυτεύματα.
Προσέφερε επί πενταετία (2003 – 2008) οδοντιατρικές υπηρεσίες στα δημοτικά ιατρεία Χολαργού.
Συμμετείχε σε προγράμματα οδοντιατρικής πρόληψης και ενημέρωσης των οδοντιατρικών συλλόγων Πειραιώς και Αττικής.
Άσκησε γενική οδοντιατρική σε ιδιωτικό ιατρείο επί 10 έτη (1991 – 2001) στην Ερμιόνη Αργολίδας και από το 2001 μέχρι σήμερα στον Χολαργό . Aπό το 2006 συνεργάζεται επιστημονικά στα Μέγαρα με τον κ. Κ. Πανταζόπουλο σε θέματα Γενικής Οδοντιατρικής και Εμφυτευματολογίας.

Share this:

Like this: