το ιατρείο μας

καλώς ήρθατε στο ιατρείο μας

Eξειδικευμένο στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων με την τεχνική ελάχιστης επέμβασης.

Το ιατρείο μας είναι εξειδικευμένο στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων με την τεχνική ελάχιστης επέμβασης (minimal invasive). Με την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας η εμφύτευση καθοδηγείται στην ιδανικότερη θέση, αποφεύγοντας την κλασική χειρουργική μέθοδο. Η διαδικασία είναι σχεδόν αναίμακτη, ανώδυνη, ανεκτή απ’ όλους και με πιο όμορφο τελικό αποτέλεσμα.

Ο ψηφιακός ογκομετρικός (3D) τομογράφος σε συνδυασμό με κατάλληλα software (SimPlant, Kodak 9000 3D κ.α.) που διαθέτει το ιατρείο μας, δίνει την δυνατότητα ακριβούς ελέγχου τόσο κατά την διάρκεια της εμφύτευσης όσο και αμέσως μετά απ’ αυτήν.

Η τεχνική, μπορεί να εφαρμοστεί όταν υφίστανται οι κλινικές και ακτινογραφικές προϋποθέσεις και μόνο μετά από προσεκτική μελέτη. Διαφορετικά, εφαρμόζεται η κλασική χειρουργική μέθοδος και μερικές φορές σε συνδυασμό με αναπλαστικές τεχνικές.

ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα – Παρασκευή
    11:00 – 19:00
  • Σάββατο
    κλειστό
  • Κυριακή
    κλειστό

ποιοι ειμαστε και..

γιατί να επιλέξετε εμάς..

Προσπαθώντας να καλύψουμε τις υψηλές σας απαιτήσεις, ενημερωνόμαστε συνεχώς, εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές, αυστηρούς κανόνες αποστείρωσης και χρησιμοποιούμε υλικά και μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, πάντοτε με σεβασμό στον ασθενή και στις αρχές της Ιατρικής.

ιατροί

ευχαριστημένοι ασθενείς

Ιατρεία

Share this:

Like this: